Beeld © Getty Images

Paul Rudd kijkt op tegen Avengers-collega Chris Hemsworth

12 april 2019 19:08

Acteur Paul Rudd (50) lijkt eeuwig jong te blijven, maar legt het fysiek toch af tegen zijn Avengers-collega Chris Hemsworth (35), die dondergod Thor speelt. Dat moest Paul, die zelf de rol van superheld Ant Man vertolkt, donderdag tot zijn spijt erkennen in de Graham Norton Show.

"Het was alsof er ergens een geweldig feest aan de gang was, maar ik geen uitnodiging had gekregen"

"Ik heb echt veel gesport", zegt Paul in gesprek met talkshowhost Graham Norton. "Ik eet al jarenlang echt heel gezond. Maar toen, tijdens het filmen, stond ik naast Chris nadat we onze kostuums uit hadden gedaan en dacht ik 'wat heeft het eigenlijk voor zin?' We zien er bijna hetzelfde uit, maar aan de ene kant heb je dit...", terwijl hij naar Chris die naast hem zit wijst, "... en dan heb je ook nog Ant Man", refereert hij aan zijn personage in de film. "Het was alsof er ergens een geweldig feest aan de gang was, maar ik geen uitnodiging had gekregen", grapte hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

49-jarige Paul Rudd is geen spat veranderd

Ant Man maakt in de laatste Avengers-film Endgame overigens zijn debuut in de gezamenlijke superheldenfilm. Avengers: Endgame gaat op 24 april in première.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!