Beeld © Warner Bros.

Griezelig: Er komt een tweede The Nun-film aan

13 april 2019 15:42

De producer van de Conjuring-series heeft laten blijken wel in te zijn voor een nieuwe The Nun. "We hebben een heel leuke verhaallijn klaarliggen", zegt hij erover.

"Er komt ongetwijfeld een nieuwe Nun-film"

Het 'universum' van The Conjuring werd vorig jaar uitgebreid door de komst van The Nun. Het was een enorm succes en haalde wereldwijd, tot grote verrassing, meer dan 365 miljoen dollar op. Daarom komt het als geen verrassing dat een vervolg in de nabije toekomst zal verschijnen. 

"Er komt ongetwijfeld een nieuwe Nun-film", legt producer Peter Safran uit aan Entertainment Weekly. "We hebben een heel leuke verhaallijn klaarliggen, dus waarschijnlijk wordt dit de volgende film die we gaan maken." 

Het personage van de Nun, gespeeld door Bonnie Aarons, verscheen voor het eerst in 2016 in The Conjuring 2 en was pas laat toegevoegd aan het verhaal. "We hadden het gevoel als de demoon die we hadden in Conjuring 2 niet zo boeiend was als we wilden", legt de producer uit. "En wat is het meest godlasterend wat we konden bedenken? Een demonische non." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de lugubere horrortrailer van Annabelle

Maar voor het zover is, komt eerst nog Annabelle Comes Home uit. Die film vindt ook plaats in het Conjubring-universum en is minstens net zo eng. De trailer daarvan is al uit en de gehele film is vanaf 27 juni in de Nederlandse bioscopen te zien. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!