Beeld © Instagram @wendyvandijk3

Zoon Wendy van Dijk scoort filmrol

19 april 2019 12:33

Er komt een vervolg op de succesvolle Nederlandse tienerfilm Misfit. Daarin speelt YouTuber MeisjeDjamila weer de hoofdrol. Ook is er een rol weggelegd voor Jan Kooijman en Sem, de zoon van Wendy van Dijk. Dat hebben de producenten vrijdag bekendgemaakt.

Nadat Julia, gespeeld door Djamila, is teruggekomen uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette, die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen.

Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen, zit er niks anders voor Julia en haar Misfit-squad op dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Trailer Misfit internethit

Verder zijn onder anderen Donny Roelvink, Eddy Zoëy, Gio Latooy, Jill Schirnhofer, Jolijn Henneman en Tatyana Beloy te zien. De film wordt geregisseerd door Erwin van den Eshof. De opnamen zijn op Goede Vrijdag gestart en vinden onder meer plaats in Amsterdam en Lisse. De productie is handen van NewBe in coproductie met Splendid Film, dat ook de distributie in de Benelux verzorgt.

De nieuwe film is op woensdag 25 september te zien in de Nederlandse bioscopen. Eind oktober is Misfit 2 te zien in België.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!