Beeld © Getty Images

Rami Malek speelt die nieuwste Bond-schurk

25 april 2019 14:38

Rami Malek is inderdaad te zien als de schurk in de nieuwe James Bond-film. Dat werd donderdag bekendgemaakt tijdens een presentatie op Jamaica, waar een groot deel van de film werd gedraaid.

"Ik kijk er heel erg naar uit"

"Ik kijk er heel erg naar uit. Ik ga ervoor zorgen dat Bond het niet makkelijk krijgt in zijn 25e rit", zegt de acteur over zijn rol. Al langer werd gefluisterd dat de Bohemian Rhapsody-acteur deze rol zou vertolken. Ook werd bekendgemaakt dat onder anderen Léa Seydoux en Jeffrey Wright terugkeren in Bond 25. Dali Benssalah, Billy Magnussen en Ana De Armas werden aan de cast toegevoegd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Rami Malek wordt de volgende James Bond-schurk'

Eerder werd al onthuld dat Daniel Craig wederom terugkeert in de rol van 007. Ook Ralph Fiennes (M), Naomi Harris (Moneypenny) en Ben Whishaw (Q) zijn weer te zien in Bond 25. Cary Joji Fukunaga regisseert de nog titelloze film die ook werd opgenomen in Noorwegen, Londen en Italië.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rami Malek worstelt met strikje tijdens Oscars

De 25e Bond-film is vanaf (9 april) te zien in de Nederlandse bioscoop. De film zou eigenlijk al eerder in première gaan, maar de productie liep vertraging op toen de oorspronkelijke regisseur Danny Boyle aan de kant werd gezet. Zijn ideeën kwamen niet overeen met die van de producenten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!