Beeld © Netflix

Rim of the World belooft nieuwe Stranger Things te worden

07 mei 2019 22:17

Het lijkt wel alsof Netflix haar succesformule heeft gevonden en er bij blijft, want hun nieuwe film Rim of the world doet wel erg denken aan Stranger Things. Ook in de film gaat het om vier pubers, drie jongens en een meisje dit keer, en aliens.

Het verhaal gaat over Alex, ZhenZhen, Dariush en Gabriel die op zomerkamp worden gestuurd door hun ouders. Hier leren ze elkaar kennen en verdwalen ze in bos tijdens een invasie van aliens. En dat gaat er behoorlijk heftig aan toe. Wanneer de kids het kamp terugvinden, is iedereen opeens verdwenen. Daarom gaan ze naar de stad, maar ook daar is het geen feestje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste 'aflevering' Lucifer nu al te zien bij Netflix

Vervolgens krijgen ze een sleutel van een stervende soldaat en gaan ze de strijd aan met de aliens. Het belooft dus een wilde rit te worden, zeker als je bedenkt dat McG de regisseur is van het spektakel. Hij was ook verantwoordelijk voor hits als Charlie's Angels, Shadowhunters, The O.C. en Nikita. De jonge acteurs hebben ook een cv om u tegen te zeggen. Zo speelden ze onder andere in X-Men, Haunting of Hill House en Sons of Anarchy. 

Rim of the World is vanaf 24 mei te zien op Netflix. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!