Lies Visschedijk hoeft niet een 'geil buurmeisje' te spelen

09 mei 2019 09:07

Lies Visschedijk verwacht niet dat ze ooit wordt gevraagd voor de rol van "het geile buurmeisje of een fatale vrouw". Dat doet de 45-jarige actrice uit de doeken in het AD.

"Ik hoef niet wekenlang met een personal trainer in de weer"

Dergelijke rollen zijn volgens Lies "zeemeerminnen die je naar beneden trekken. Ik ben niet het type daarvoor". Bijkomend voordeel is dat Lies haar voorkomen nauwelijks hoeft te veranderen. "Ik hoef niet wekenlang met een personal trainer in de weer. Ik drink liever een fles wijn. Al die vrouwen die injecties in hun gezicht laten spuiten. Alsof ze zichzelf straffen omdat ze oud zijn geworden."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Zwijmelen maar: nieuwe romcom Singel 39 op komst

Lies speelt in de nieuwe Nederlandse romcom Singel 39 een hartchirurg, die als hobby graag met haar vader de natuur in trekt om vogels te spotten. "Dat element heeft Eddy Terstall, die het scenario schreef, toegevoegd. Hij kent mij goed en weet dat ik met mijn vader vaak naar vogels koekeloer. Dat fascineert mij enorm. Zelfs in Amsterdam. Wij hebben er geen weet van, van wat zich in die bomen afspeelt. Liefde, geboorte, dood, moord, het is daar één groot Game of Thrones."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!