Beeld © Disney

Angelina Jolie maakt comeback in Maleficent 2 trailer

14 mei 2019 12:05

Disney heeft de eerste trailer uitgebracht van het tweede deel van Maleficent. In Mistress of Evil pakt Angelina Jolie na vijf jaar weer de hoofdrol van de gemene heks op. En dat ziet er behoorlijk griezelig uit.

Mistress of Evil betekent de comeback van Angelina Jolie. Het is alweer vijf jaar geleden dat de eerste Maleficent-film verscheen en daarmee ook de laatste grote film waar de actrice in te zien was. En het lijkt erop dat de boosaardige heks uit is op vergelding. Dat kan nog best moeilijk worden, aangezien kijkers van de trailer ook kennismaken met haar tegenstander. Actrice Michelle Pfeiffer gaat de strijd met haar aan als Koningin Ingrith. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Angelina Jolie wil weer terug naar Brad Pitt'

Elle Fanning maakt ook haar terugkeer als prinses Aurora in deze hervertelling van Doornroosje. Bovendien lijkt ze dit keer de liefde te hebben gevonden. Volgens geruchten zal ook Angelina's personage voor iemand vallen, maar de verhaallijnen van de film zijn nog niet bekendgemaakt. Acteur Ed Skrein, die Daario Naharis speelt in Game of Thrones, is echter al wel bevestigd als de grote schurk. 

Maleficent: Mistress of Evil verschijnt oktober dit jaar in de Nederlandse bioscopen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!