Beeld © The Walt Disney Company

Nieuwe clip Aladdin laat al je wensen uitkomen

15 mei 2019 14:55

Will Smith speelt de rol van de Geest in de remake van Disney's Aladdin, die later deze maand uitkomt. Om fans niet langer in spanning te houden is er een clip verschenen van het nummer Prince Ali. En die doet ons verlangen naar meer!

Zojuist bracht Disney een preview uit van de film, die op 22 mei in première gaat. Daarin zingt de Geest het populaire nummer Prince Ali, waarin Aladdin, vermomd als prins, door de stad wordt gebracht in het midden van een parade. Om zich van zijn voorganger Robin William te onderscheiden, gooit Will Smith er een eigen sausje à la Fresh Prince of Bel-Air overheen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Disney onthult eerste kus Aladdin en Jasmine in nieuwe trailer

Aladdin vertelt het verhaal over een arme jongen die, om de liefde van een prinses te winnen, op zoek gaat naar een wonderlamp die al zijn wensen kan vervullen. De animatiefilm was in 1992 een enorme hit, en de 2019 versie belooft al net zo'n succes te worden. Bovendien de film heeft een Nederlands tintje, want acteur Marwan Kenzari speelt de rol van de kwaadaardige Jafar. Aladdin wordt gespeeld door de Canadees-Egyptische acteur Mena Massoud en Naomi Scott speelt prinses Jasmine.

Bekijk hier de trailer:

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Disney-klassieker Aladdin in premiere mét Nederlands tintje

Aladdin is vanaf 22 mei in Nederlandse bioscopen te zien. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!