Beeld © YouTube-kanaal Zero Media

Divergent-acteur is meesteroplichter in spannende thriller

15 mei 2019 15:58

Divergent-acteur Theo James is weer helemaal terug in de nieuwe film Lying & Stealing. Hierin speelt hij een kunstdief die verliefd wordt op meesteroplichtster Emily Ratajkowski. De trailer van deze thriller is al heel veelbelovend.

Wanneer Ivan, gespeeld door Theo, kennismaakt met Elyse, gespeeld door Emily, wordt duidelijk hoeveel ze aan elkaar kunnen hebben. Ivan is een kunstdief en kan wel wat hulp gebruiken. Uit de trailer blijkt dat hij al behoorlijk goed is, maar afleiding wel kan gebruiken. Wanneer hij voor zijn vader de grootste klus uit zijn jat-carrière moet zien te klaren, staat Elyse hem bij. Het stel wordt verliefd en hun ultieme doel is om hun leven vol criminaliteit achter zich te laten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vierde Divergent-film wordt televisieserie

Lying & Stealing zit vol pruiken, lastige situaties en deceptie. Kortom, precies wat kijkers graag willen van een thriller. De film is vanaf 12 juli te zien in Amerika en de dag erna al op de streamingdienst DIRECTV. Nederlandse fans zullen toch nog wat langer moeten wachten, want over een releasedatum voor ons kikkerlandje is niets bekend. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!