Beeld © 20th Century Fox

Smelt! Deze film moeten alle hondenliefhebbers gaan zien

21 mei 2019 11:55

Disney flikt het weer en combineert één van de beste dingen van deze aardbol: acteur Milo Ventimiglia en puppy's! In de nieuwe film van de makers van Marley & Me genaamd The Art of Racing in the Rain, krijgt de knapperd hulp van een onwaarschijnlijke co-piloot.

Het hartverwarmende verhaal is gebaseerd op de bestseller van Garth Stein en wordt verteld vanuit het standpunt van Golden Retriever Enzo. De trouwe viervoeter weet dat hij anders is dan andere honden: een filosoof met een bijna menselijke ziel, die zichzelf heeft opgeleid door te luisteren naar de woorden van zijn meester: Denny. 

Enzo groeit uit tot Denny's beste vriend en helpt hem door alle ups and downs in zijn leven. Nu is het tijd om zijn baasje het alleen te laten doen. Maar voordat het zover is, blikt Enzo nog één keer terug op zijn leven.

Bekijk hier schattige trailer:

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Yes! De trailer van de Riverdale spin-off is hier

Milo Ventimiglia, bekend van tranentrekker This Is Us, speelt de hoofdrol samen met Amanda Seyfried. Ook Kevin Costner heeft een rol in de film, hij zal te horen zijn als de trouwe Golden Retriever Enzo.

The Art of Racing in the Rain is vanaf 9 augustus te zien in de bioscoop. Tip: neem tissues mee!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!