Beeld © YouTube: Focus Features

Bekijk hier de langverwachte trailer van de Downton Abbey-film

21 mei 2019 18:04

Na het einde van de populaire serie Downton Abbey, vielen de fans in een zwart gat. Vier jaar na de laatste aflevering zijn de familie Crawley en hun personeel dan weer eindelijk terug. Dit keer volgen we de intriges op het landgoed niet op televisie maar op het witte doek. En trailer stelt niet teleur.

Op de eerste beelden is te zien hoe iedereen zich voorbereidt op onverwachts hoog bezoek: de koning en koningin van Engeland komen namelijk langs. Het verhaal speelt zich af in 1927, een paar jaar na het einde van de tv-serie. Gelukkig zien we weer een hoop bekende gezichten. Zo keren Maggie Smith, Hugh Bonneville en Elizabeth McGovern terug naar het beroemde landgoed. Daarnaast schittert ook Jim Carter weer in de rol van de gepensioneerde butler Carson. Hij keert voor het koninklijke bezoek nog eenmaal terug in huize Downton Abbey.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Goed nieuws: Downton Abbey-film najaar 2019 op het witte doek

De populaire Engelse serie was zes seizoenen lang op televisie en won de één na de andere grote prijs. In totaal wist de show zo'n drie Golden Globes en vijftien Emmy's binnen te harken, waardoor het de meest genomineerde niet-Amerikaanse televisieshow in de geschiedenis van de Emmy's is.

De film is vanaf september te zien in de bioscoop. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!