Beeld © Pief Weyman

Penoza de film is op zoek naar figuranten

22 mei 2019 17:13

Heb jij altijd al willen weten hoe het er op de set van megahit Penoza eruit ziet? Dan is dit jouw kans! Penoza is namelijk op zoek naar extra figuranten voor hun nieuwste speelfilm.

Op Facebook laat MULTA Casting weten ontzettend veel mailtjes te hebben gehad met de vraag naar opnamedagen. En eindelijk is het zo ver! Er zijn wel een paar addertjes onder het gras: ze zoeken alleen heren ouder dan 20, en de opnames zijn al aanstaande maandag in Soest.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Opnames Penoza-film tussen de carnavalswagens

Het castingbureau is op zoek naar verschillende figuranten, en die geven stiekem al iets weg over het langverwachte vervolg. Zo zijn ze op zoek naar mannen tussen de 35 en 60 jaar als Koninklijke Landmacht met en zonder motorrijbewijs, mannen tussen de 20 en 60 die pers kunnen spelen en mannen van ouder dan 25 die de rol van chauffeur kunnen vertolken. Naast eeuwige roem krijg je ook nog eens minimaal 40 euro per persoon. Tel uit je winst!

Ben of ken jij iemand die maandag 27 mei de hele dag beschikbaar is, en heb je nog niet eerder gefigureerd voor Penoza? Meld je dan nu aan en wie weet schitter jij straks wel in alle groten zalen van Nederland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Penoza-heldin Carmen geeft teken van leven

De langverwachte Penoza-speelfilm is vanaf 28 november in de bioscopen te zien. De precieze inhoud van de film is nog geheim, maar wel is al duidelijk dat een groot aantal vaste acteurs terugkeert in de film, die ook grotendeels verantwoordelijk was voor de serie. Zo zullen alle leden van het gezin Van Walraven te zijn zijn in de film, net als vaste handlangers Luther, Berry en rechercheur Jim Leeflang.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!