Beeld © Universal Studios

Renée Zellweger lijkt vierde deel Bridget Jones te bevestigen

23 mei 2019 13:52

Het lijkt erop dat er een vierde deel komt van Bridget Jones. Actrice Renée Zellweger heeft namelijk toegegeven wel in te zijn voor nog een film. Dit komt na de klassieker Bridget Jones' Diary en de vervolgen: Edge of Reason en Bridget Jones' Baby.

"Ik hoop echt op nog een film. Ik hou van haar. Ze is zo grappig" 

De films over Bridget Jones zijn gebaseerd op de populaire boekenserie van Helen Fieldberg, waarvan in totaal nog drie boeken niet verfilmd zijn. De trilogie was tot nu toe een enorm succes, maar de vraag is of er nog ruimte is voor een vierde film. Renée Zellweger ziet het in ieder geval zitten. Tijdens een bezoek aan het programma The Talk liet de Oscar-winnares weten wel weer het personage te willen oppakken, maar vraagt zich af wat Bridget nu aan het doen is. 

"Bridget Jones: The Menopause?", grapt de actrice. "Ik weet dat Helen het boek heeft geschreven en ik hou écht van dat personage. Dus, als ze me bellen, dan ben ik er als de kippen bij." Het nieuwste deel, Mad About the Boy, verscheen in 2013, dus er is wel degelijk nog een verhaal dat verteld kan worden. Renée gaf eerder al aan dat ze nog een film alleen maar leuk zou vinden. "Ik hoop echt op nog een film. Ik hou van haar. Ze is zo grappig." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste beelden Renée Zellweger als Judy Garland in nieuwe film

Fans bleven na de laatste film van de trilogie met een heleboel vragen zitten. Zo raakte Bridget zwanger, maar kijkers weten nog niet van wie. Wellicht dat de fans daar achter gaan komen in het vierde deel van Bridget Jones...

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!