Beeld © ANP

Jandino Asporaat sluit derde Bon Bini-film niet uit

25 mei 2019 09:13

Na het succes van de twee Bon Bini Holland-films is het niet uitgesloten dat er nog een derde deel komt. Hoewel Jandino Asporaat niets bevestigt of ontkent, is het niet onmogelijk dat er een vervolg komt.

"Daar kun je zelf wel wat moois van maken"

“Bon Bini Holland 2 was zo’n belachelijk succes dat ik vaak te horen krijg of er een Bon Bini 3 komt. Die vraag krijg ik overal”, zegt Jandino tegen BuzzE. “Het enige wat ik kan zeggen, is dat ik ernaar luister. Daar kun je zelf wel wat moois van maken.”

Dat Bon Bini Holland 2 de best bezochte Nederlandse film uit 2018 was en door ruim 600.000 mensen in de bioscoop werd gezien, had Jandino niet verwacht. “Ik had het wel gehoopt natuurlijk. Ik hoopte dat we in ieder geval, net als het eerste deel, rond de half miljoen bezoekers zouden halen. Ik had niet verwacht dat we daar nog boven zouden eindigen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jandino: ‘Ik was letterlijk op straat aan het hosselen‘

Met films, comedyshows en tv-programma’s heeft Jandino een volle agenda, maar daar is hij juist heel blij mee. “Ik vind werken gewoon zo leuk en krijg er veel energie van. Ik slaap ook maar vier uur op een dag”, zegt hij. Zijn gezin heeft daar vrede mee. “Mijn vrouw is blij als ik een keer uit huis ben. Het geheim is dat je de tijd die je hebt nuttig besteedt. Als ik thuis ben, dan ben ik dat ook echt.”

Een specifiek project waaraan hij in de toekomst nog wil werken, heeft Jandino op dit moment niet op zijn bucketlist staan. “Ik wil dingen blijven ontwikkelen, maar het allerbelangrijkste is gewoon gelukkig zijn. Simpel.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!