Beeld © Warner Bros.

Harry Potter-sterren: 'We zien filmreünie wel zitten'

14 juni 2019 12:11

De kans dat er een volledige reboot komt met de originele cast van het magie-spektakel is klein. Toch betekent dat niet dat Harry, Hermione en Ron nooit meer zullen terugkeren naar Hogwarts.

"Dat zou fantastisch zijn"

Een deel van de cast van de originele Harry Potter-franchise was aanwezig bij de opening van een nieuwe attractie in het Wizarding World of Harry Potter-pretpark. Tom Felton (Draco) en Rupert Grint (Ron) waren erbij. Ze lieten aan het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly weten hoe ze denken over een reünie. Hoe dat is? Positief! 

Bij het idee om terug te keren als de vaders van de Zweinstein-scholiertjes worden de acteurs enthousiast. Het zou namelijk een natuurlijk gevolg zijn, menen Rupert en Tom. "Ik zou het zelfs gratis doen", grapt de Draco-acteur. "Ja, ik zou het geweldig vinden. Ik zou dat zwarte pak Lucius (Draco's vader in de films) wel graag willen dragen." Ook Rupert ziet het helemaal zitten. "Het zou een echte afsluiting zijn op ons verhaal." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Zweinstein' opent deuren voor Harry Potter-fans

Maar daar bleef het niet bij. Als er een verfilming komt van Harry Potter en het Vervloekte Kind zouden de acteurs zelfs hun oude rol willen spelen. "Dat zou fantastisch zijn", vindt Rupert. "Draco is echt een deel van mij geworden, gek genoeg", reageert Ron. Het is nog maar de vraag of deze plannen worden doorgevoerd. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!