Beeld © Getty Images

To All The Boys-sterren winnen Best Kiss Award

18 juni 2019 11:43

The Notebook, Brokeback Mountain, Twilight, The Fault in Our Stars; het zijn slechts enkele films die ooit de MTV Movie & TV Award voor beste zoen hebben gewonnen. Gisteravond is er weer een romantische film aan dit rijtje toegevoegd: To All The Boys I've Loved Before.

"Zoen wie je wil zoenen"

Lana Condor en Noah Centineo mochten gisteren het felbegeerde beeldje op komen halen. De twee speelden samen het setje Lara Jean Covey en Peter Kavinsky in de Netflix-film. Niet alleen Lara Jean werd verliefd op de looks van de hunk. Acteur Noah Centineo liet met zijn looks heel wat meisjesharten sneller kloppen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

13 Reason Why-acteur toegevoegd aan cast To All The Boys 2

Dat de acteurs deze award in de wacht zouden slepen, hadden ze niet zien aankomen. "Anderhalf jaar geleden begonnen we met het maken van deze film en we hadden geen idee wat er zou gebeuren. Dit komt allemaal door jullie en de fans van de film", begon de actrice haar speech. "Ik wil Noah bedanken, omdat hij zo'n goede partner is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Kavinsky neemt het op tegen deze hunk in To All The Boys 2

Noah Centineo nam ook de tijd om Lana's lippen te bedanken, waardoor de actrice even van haar stuk werd gebracht.

Daarna hervatte ze zichzelf en sloot ze af met een belangrijke boodschap voor haar fans: "Zoen wie je wil zoenen, hou van degene van wie je wil houden en laat niemand je ooit iets anders vertellen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!