Beeld © Paramount

Er komt een nieuwe Paranormal Acitivity aan

20 juni 2019 18:32

De Paranormal Acitivity-franchise komt terug met maar liefst een zevende editie. De succesvolle horrorreeks was voor het laatst in de bioscoop te zien met The Ghost Dimension in 2015.

Horrorfans kunnen weer opgelucht adem halen: Er komt namelijk een nieuwe film in de Paranormal Activity-reeks aan. In 2015 kwam het laatste deel van de serie nog uit en nu slaan de filmstudio Paramount en productiehuis Blumhouse weer de handen ineen om fans de stuipen op het lijf te jagen. Heel verrassend is dat niet, aangezien alle films tot nu toe een enorm succes waren en megabedragen opleverden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annabelle 2 vertelt herkomstverhaal doodenge pop op Netflix

Het eerste Paranormal Activity-deel kwam in Nederland pas uit in 2009. De griezelige film kostte slechts vijftienduizend dollar, maar leverde uiteindelijk wereldwijd meer dan 100 miljoen dollar op. Dit bracht uiteindelijk nog eens zes films op de markt en intussen heeft de filmserie in totaal een kleine 900 miljoen dollar opgebracht voor de makers. Hoe het nieuwe deel eruit gaat zien is nog onduidelijk. Bovendien zijn de makers nog maar in de beginfase van het project en is er geen titel bekend. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!