Beeld © Getty Images

Charlie's Angels-film krijgt hulp van Miley, Ariana en Lana

26 juni 2019 19:43

Er komt inderdaad een samenwerking aan tussen Miley Cyrus, Ariana Grande en Lana Del Rey. De zangeressen deelden woensdag op social media dat ze bij de reboot van Charlie's Angels betrokken zijn.

Al weken wordt gefluisterd dat de drie een nummer hebben opgenomen voor de film. Maar Miley, Ariana en Lana hielden de lippen stijf op elkaar. Tot ze woensdag op social media deelden dat de trailer van Charlie's Angels donderdag verschijnt, met hun drie namen bij het bericht. De Instagram-account van de film tagde de dames daarnaast ook in een aankondiging van de trailer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miley Cyrus haalt uit na ongewenste zoen van fan

Charlie's Angels draait vanaf november in de bioscopen. De drie hoofdrollen worden vertolkt door Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska. Patrick Stewart en Elizabeth Banks spelen de bazen van de drie vrouwelijke detectives. Bij de laatste Charlie's Angels-film namen Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Lui nog de hoofdrollen op zich. Ook toen waren er drie dames die de titelsong verzorgden, namelijk Beyoncé, Kelly Rowland en Michelle Williams van Destiny's Child. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!