Beeld © Sony Pictures

Eindelijk: Eerste beelden nieuwe Charlie's Angels-film

27 juni 2019 14:41

Charlie's Angels are back! De nieuwe film wordt heel anders dan de klassiekers met Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu blijkt uit de eerste beelden.

Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska zijn de nieuwe engeltjes van Charlie. Een andere grote rol wordt vertolkt door de maakster van de film, Elizabeth Banks. De eerste beelden laten deze gewelddadige engeltjes zien die worden bejubeld door hun baas Charlie vanwege hun acties. Verder is de strekking van het verhaal nog redelijk onduidelijk, aangezien de releasedatum pas in november van dit jaar is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Charlie's Angels-film krijgt hulp van Miley, Ariana en Lana

Ook Noah Centineo is onderdeel van het nieuwe team. Al is het nog onduidelijk wie hij zal spelen. Regisseuse Elizabeth was al verantwoordelijk voor de Pitch Perfect-films, dus dat zij een hilarische film met vrouwen kan maken, is wel duidelijk. Ook worden ze nog meer versterkt door andere powervrouwen. Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana del Rey verzorgen namelijk de titelsong voor de film. Bovendien gaan er geruchten dat Ariana de producer is van de hele soundtrack. Dit belooft dus veel goeds. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patrick Stewart krijgt misschien een rolletje in Charlie's Angels

Charlie's Angels begon in 1976 als serie, waar Farrah Fawcett uitkwam als de grote ster. Pas in 2000 kwam er een verfilming van de hitserie. Cameron, Drew en Lucy wisten het tot een groot succes te maken en ontwikkelden zelfs in 2003 nog een tweede deel. Voor de eerste film kwam de iconische titelsong Independent Women uit van Destiny's Child. De tweede keer klonk Pink's gouden keeltje door de bioscoopzalen met Feel Good Time.  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!