Beeld © ANP

Internationale filmrol voor Mascha van Beautygloss

28 juni 2019 22:29

Nadat we Anna Nooshin al konden bewonderen in de nieuwste Men in Black-film, zal ook Mascha Feoktistova, bekend van haar YouTube-kanaal Beautygloss, schitteren op het witte doek. Op haar Instagram laat ze weten dat ze te zien zal zijn in de nieuwe Charlie’s Angels-film.

Op haar Instagram deelt ze dolblij het leuke nieuws: “Jongens weten jullie nog dat ik naar Istanbul was voor een super geheim project? Ik mag het nu vertellen... Ik figureer in de nieuwe Charlie’s Angels film! Met een groepje influencers van over de hele wereld zitten we ‘verstopt’ in een aantal scenes.” Hoewel ze niet lang te zien zal zijn in de film, hoopt ze dat ze er niet wordt uitgeknipt door de makers. “De ervaring was in ieder geval fantastisch”, aldus de beautyvlogger. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De cast voor de nieuwe Charlie's Angels is eindelijk aangekondigd

Charlie's Angels draait vanaf november in de bioscopen. De drie hoofdrollen worden vertolkt door Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska. Patrick Stewart en Elizabeth Banks spelen de bazen van de drie vrouwelijke detectives. Bij de laatste Charlie's Angels-film namen Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Lui nog de hoofdrollen op zich.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!