Beeld © The Walt Disney Company Benelux

Nieuwe clip The Lion King brengt Hakuna Matata tot leven

10 juli 2019 22:04

Nog een kleine week geduld en dan kunnen we ein-de-lijk genieten van de langverwachte live-action remake van The Lion King. Voor wie zijn geduld niet langer in toom kan houden, geeft Disney hier en daar alvast wat voorproefjes. Het laatste cadeautje? Nieuwe beelden van het iconische nummer Hakuna Matata.

In de nieuwe muzikale teaser horen we hoofdrolspeler Donald Glover, Seth Rogen en Billy Eichner hun draai geven aan het vrolijke nummer Hakuna Matata. En dat is genieten geblazen! 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Alles wat je wilt weten over The Lion King

Niet alleen Simba, Timon en Pumba keren terug in de 2019 remake. Ook Simba's vader Mufasa maakt zijn opwachting. Grote kans dat zijn stem je bekend voorkomt, want James Earl Jones vertolkte deze rol ook al in het origineel uit 1994! Niemand minder dan Beyoncé speelt de rol van Simba's grote liefde: Nala. 

Naast klassiekers Circle of Life, Hakuna Matata en Can You Feel The Love Tonight zit er ook een gloednieuw nummer in de film. Bekende componist Hans Zimmer werkte hiervoor samen met Elton John en ook Pharrell Williams en Queen B herself schreven mee.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

We vernoemen onze katten massaal naar The Lion King

The Lion King vertelt het verhaal van Simba, een leeuwenwelp die na de moord op zijn vader Mufasa vlucht voor zijn gemene oom Scar, die zijn vader heeft gedood en Simba daar de schuld van gaf. Gaandeweg, en met hulp van zijn (nieuwe) vrienden, leert Simba dat hij niet bang moet zijn voor zijn verleden en zijn angst onder ogen moet komen om zo zijn rechtmatige plek als koning op te eisen.

The Lion King is vanaf 17 juli te zien in de bioscoop.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!