Beeld © September Film

Carice van Houten schittert in nieuwe trailer Instinct

20 juli 2019 14:32

Deze kan alvast in de agenda: Instinct! Carice van Houten schittert namelijk in het regiedebuut van haar beste vriendin Halina Reijn. Samen met Marwan Kenzari laat de actrice zich van haar beste kant zien in de nieuwe trailer.

Na een Emmy-nominatie voor haar rol in Game of Thrones komt Carice nu met de trailer van Instinct. De film is het regiedebuut van haar beste vriendin Halina, waarin ook Marwan Kenzari speelt. En dit keer is het weer een Nederlands avontuur voor de internationale ster. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carice van Houten droeg zichzelf voor Emmy-nominatie voor

Instinct volgt de ervaren psychologe Nicole, gespeeld door Carice, die een nieuwe baan begint in een tbs-kliniek. Hier ontmoet ze Idris, gespeeld door Marwan, een zedendeliquent. Wanneer hij voor het eerst weer op onbegeleid verlof mag, vertrouwt Nicoline het toch niet en wil ze zijn proeftijd verlengen. Maar dat zit Idris niet lekker en die wil haar overtuigen van zijn ontwikkeling. 

Helaas is Instinct pas vanaf 3 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen. Dus, tot die tijd moeten fans het doen met de mega spannende trailer. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!