Beeld © Marvel/Disney

Ryan Reynolds hint op derde Deadpool-film

30 juli 2019 13:52

Een nieuwe Instagram-post zorgt voor enorm veel speculatie onder fans. Ryan Reynolds heeft namelijk een kiekje geplaatst van Deadpool, één van zijn populairste rollen tot nu toe. De tweede film kwam in 2018 nog uit, dus het wordt wel weer tijd voor een nieuwe.

Toen de eerste Deadpool-film eraan kwam, lekten er per ongeluk beelden uit van de superheldenmovie. Nu, vijf jaar later, is acteur Ryan Reynolds nog altijd op zoek naar de boosdoener en plaatst een kiekje op Instagram met al zijn verdachten. Waarom fans van de anti-held zo lyrisch zijn over de foto komt door de caption: "Phase 5." In Marvel-termen lijkt dit te erop te wijzen dat ook Deadpool onderdeel zal zijn van de volgende fase van het universum van de stripfilms. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye wil graag meewerken aan Deadpool

Onder meer Ryans vrouw Blake Lively en zijn beste vriend Hugh Jackman staan op zijn short list van lekkers, blijkt uit de foto. Ook zijn Marvel-collega Chris Hemsworth en Hollywood-icoon Betty White zijn te vinden op het prikbord. Hoogstwaarschijnlijk zal het voor altijd een mysterie blijven. Het belangrijkste voor fans zal zijn of er daadwerkelijk een derde Deadpool-film aan zit te komen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten derde kindje

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ryan Reynolds en Netflix slaan handen ineen

De eerste Deadpool verscheen in 2016. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!