Beeld © Getty Images

Leonardo DiCaprio en Robert De Niro samen op witte doek

31 juli 2019 08:49

De geruchten gingen al een tijdje, maar nu lijkt het er toch echt van te komen: niet alleen Leonardo DiCaprio, maar ook Robert De Niro gaat spelen in de nieuwe film van regisseur en producent Martin Scorsese. De productie van de film, Killers of the Flower Moon, zou volgend jaar moeten starten, zo meldt Deadline.

Killers of the Flower Moon gaat over de moord op stamleden van de Osage-indianen in de jaren 20 van de vorige eeuw. Op het grondgebied van de stam werd olie gevonden, waardoor de indianen steenrijk werden. Tegelijkertijd werden verscheidene leden van de stam vermoord. Het Bureau of Investigation, de voorloper van de FBI, diende de zaak op te lossen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vriendin Leonardo DiCaprio is klaar met alle kritiek

De regisseur kent zowel Leonardo als Robert goed. Met de laatste maakte hij recent de maffiafilm The Irishman, die in september in New York in première gaat. In totaal werkten de twee al tien keer samen. Scorsese en DiCaprio zijn ook geen onbekenden voor elkaar: zij werkten samen bij vijf speelfilms, waaronder The Departed en Shutter Island.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robert de Niro heeft officieel bevestigd dat hij gaat scheiden

Het script van Killers of the Flower Moon wordt geschreven door Eric Roth en is gebaseerd op een roman van David Grann.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!