Beeld © Getty Images

Prins Charles krijgt mogelijk een rol in nieuwe Bond-film

06 augustus 2019 21:04

De 25ste James Bond-film zou zomaar eens een koninklijk tintje kunnen krijgen. Niemand minder dan de Britse kroonprins Charles is een rolletje aangeboden.

"Nu overweegt hij het aanbod"

Volgens het Britse The Sun kreeg de vorst een rol aangeboden tijdens een bezoek aan de set van de nog naamloze Bond-film. "Toen hij enkele weken geleden de filmset bezocht, werd het besproken. Nu overweegt hij het aanbod", zo vertelt een bron. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Barbra Streisand openhartig over affaire met prins Charles

Het idee voor het voorstel komt door de verschijning van koningin Elizabeth aan de zijde van James Bond in 2012. Speciaal voor de Olympische Spelen van dat jaar werd een parodie op de Bond-films gemaakt. Hierin speelde ook de Queen een speciale rol. “Ze vonden de opwinding rond het verschijnen van de Queen naast Daniel Craig geweldig, en ze denken dat Charles het zelfs nog beter zou doen”, vertelt de bron. “Hij is de belichaming van al wat Brits is, is perfect voor een cameo en Bond-fans overal ter wereld zouden het geweldig vinden."

Prins Charles bezocht de set afgelopen juni. Hier bewonderde hij de autocollectie van James Bond en maakte een praatje met acteur Daniel Craig. 

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!