Beeld © ANP

Fajah Lourens neemt rol Imanuelle Grives over

09 augustus 2019 11:50

Fajah Lourens (38) heeft dankzij de arrestatie van Imanuelle Grives (34) een nieuwe filmrol te pakken. Ze is namelijk te zien in de nieuwe film Suriname en vervangt hiermee de in opspraak geraakte actrice.

"Ik snap wel waarom zij drugs smokkelt”

Fajah maakte in De 538 Ochtendshow met Wietze de Jager bekend dat ze binnenkort weer te zien zal zijn op het witte doek. “Het kwam nu een beetje toevallig op m’n pad, omdat er een actrice uitviel”, aldus Fajah. Na wat doorvragen gaf Fajah toe dat Imanuelle oorspronkelijk gecast was voor de film en pakte haar meteen aan. “Het is geen vetpot. Ik snap wel waarom zij drugs smokkelt”, vertelt Fajah lachend. “Dit was natuurlijk een grapje hé jongens, maar het is wel heel hard bikkelen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fajah Lourens helemaal klaar met dickpics

Imanuelle Grives werd onlangs op het Belgische festival Tomorrowland met meer dan honderd xtc-, amfetamine- en MDMA-pillen, twintig gram cocaïne en bijna tien gram ketamine op zak opgepakt. Ook op het adres waar ze verbleef werd drugs gevonden. Ze gaf aan dat ze de drugs bij zich had ter voorbereiding van een rol. De Raadkamer van Antwerpen ging niet mee met dit verhaal en besloot dat ze nog zeker een maand vast blijft zitten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!