Beeld © GTG Entertainment

Originele Baywatch-serie krijgt eigen documentaire

09 augustus 2019 20:46

Na een televisieserie en een film wordt er nu gewerkt aan een documentaire over Baywatch. Documentairemakers Matthew Felker en Brian Corso hebben een aantal van de sterren van de originele cast gestrikt om te praten over hun tijd als strandwacht, meldt The Hollywood Reporter vrijdag.

Baywatch: The Documentary geeft een kijkje achter de schermen van de iconische strandwachtenserie, die van 1989 tot en met 2001 te zien was. Sterren als David Hasselhoff, Nicole Eggert en David Chokachi komen aan het woord. De makers proberen daarnaast ook nog Pamela Anderson, Carmen Electra en Michael Bergin over te halen om mee te werken aan de film.

Makers Matthew en Brian kozen voor het onderwerp vanwege de grote rol die de serie volgens hen heeft gespeeld. "Hoe het eruitzag en voelde ademde echt volledig de jaren negentig. Baywatch is net zo kenmerkend voor dat decennium als de Kardashians zijn voor de huidige popcultuur", aldus Matthew. De mannen hopen de film deze of volgende maand al uit te brengen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Baywatch-ster Nicole Eggert doet aangifte tegen Scott Baio

Baywatch was oorspronkelijk van 1989 tot en met 1999 te zien. Van 1999 tot en met 2001 kreeg de show een drastische metamorfose in de cast en wijzigde de locatie van Los Angeles naar Hawaï. In 2017 werd er ook een film gemaakt. Hierin vertolkten Dwayne 'The Rock' Johnson en Zac Efron de hoofdrollen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!