Beeld © Netflix

Derde seizoen 13 Reasons Why vandaag op Netflix

23 augustus 2019 11:51

Eindelijk is het zover: het langverwachte derde seizoen van de bloedstollende serie 13 Reasons Why is vanaf vandaag te zien op Netflix. Eindelijk komen we erachter hoe het afloopt met Tyler, zien we of Clay ook problemen krijgt met de politie en zullen Jess, Alex en Chloe weer voor de nodige sensatie zorgen.

"De focus op Hannah is waarschijnlijk niet meer van belang"

De eerste beelden van de meeslepende serie staan al een tijdje online. In deze teasers wordt al een hoop verraden. Naast dat we alle bekende karakters zien, horen we ook een onbekende stem. De stem vertelt dat alle leerlingen een ding gemeen hebben: ze zijn door hun geheimen aan elkaar verbonden en dragen allemaal een misdaad met zich mee. De gehate en gevreesde Bryce komt om het leven en alle scholieren zijn ineens verdachten. De populaire footballspeler werd in het tweede seizoen veroordeeld wegens verkrachting en kreeg hier drie maanden voor. Nu ziet het ernaar uit dat iemand wraak heeft genomen. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Nieuwe 13 Reasons Why sneller op Netflix dan je denkt

Wat in ieder geval zeker is, is dat de focus van dit seizoen niet meer op Hannah Baker zal liggen. De bedenker vertelde hierover aan Entertainment Weekly dat "er nog zeker veel meer te weten valt te komen over de andere personages. De focus op Hannah is waarschijnlijk niet meer van belang", aldus Yorkey. Maar of het nu met of zonder Hannah is, het belooft weer een seizoen te worden vol heftige problemen. In seizoen 3 zullen zware onderwerpen als zelfmoord en verkrachting weer een rol spelen. 

Gelukkig voor de fans is dit niet het laatste seizoen, Netflix maakte al eerder bekend dat ze bezig zijn met een vervolg.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!