Beeld © Getty Images

Oud-stripper Cardi B hing niet in topvorm aan de paal in Hustlers

26 augustus 2019 15:14

Van de actrices die de hoofdrollen vertolken in de film Hustlers, is Cardi B de enige die echt ervaring heeft als stripper. Toch betekent dat niet dat de rapper al haar oude kunstjes uit de kast kon halen, vertelt de Amerikaanse aan Entertainment Tonight.

"Toen ik de film ging doen had ik net mijn borsten en een liposuctie laten doen"

De 26-jarige Cardi had vlak voor de opnames aan zichzelf laten sleutelen. "Toen ik de film ging doen had ik net mijn borsten en een liposuctie laten doen. Dus ik dacht: dit wordt mijn moment om te schitteren maar ik kan niet schitteren omdat ik niet kan klimmen", zei de rapper, die voor haar muzikale carrière als stripper werkte. "Dat maakte me boos. Ik had echt zoiets van: hè verdomme."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cardi B en J. Lo schitteren in trailer nieuwe stripperfilm

Als voormalig professional is Cardi erg te spreken over de talenten van haar collega Jennifer Lopez. "Ik zag je pas in de trailer en ik dacht: oh shit, ze gaat er volledig voor", zei de rapper tegen Jennifer. Dat is volgens Cardi erg knap want bij een goede paaldansact komt veel training kijken. "Mensen denken dat het allemaal heel makkelijk is. Dat is het niet. Je kunt het niet even op je gemak thuis doen."

Hustlers vertelt het verhaal over een groep strippers die hun rijke klanten oplicht. De film draait vanaf volgende maand in de bioscopen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!