Beeld © Just Entertainment

Dit is de eerste trailer van de hilarische film F*ck de Liefde

30 augustus 2019 17:52

Fans van Nederlandse romantische komedies kunnen in oktober hun hart weer ophalen, want verschijnt de nieuwe hilarische film F*ck de Liefde. In de film komen verschillende liefdesverhalen samen en de eerste beelden check je hieronder.

F*ck de Liefde vertelt maar liefst drie liefdesverhalen die samenkomen. Lisa, gespeeld door Bo Maerten, zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er helemaal doorheen. Haar vriendinnen besluiten haar mee te nemen op sleeptouw naar het zonnige Curaçao. Hier ontmoet ze Jim (Thijs Römer), een charmante wereldreiziger. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette van Dam en Nienke Plas in film F*ck de liefde

Jack daarentegen geniet volop van het vrijgezellenbestaan en belandt in bed met Cindy (Victoria Koblenko). Haar zus Bo (Yolanthe Sneijder-Cabeau) is getrouwd met Said (Maurits Delchot). Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw die alsmaar achterdochtiger wordt door zijn geheimzinnige gedrag. Daarentegen maakt Bo juist carrière en begint steeds meer tijd door te brengen met haar aantrekkelijke baas… In deze film staat een vraag centraal: Wie overleeft de liefde? De eerste trailer belooft in ieder geval al veel goeds

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Zo gaat het er aan toe op set F*ck de Liefde

In de film hebben ook Nienke Plas, Nicolette van Dam, Timor Steffens en Défano Holwijn een rol te pakken. De film is vanaf 3 oktober te zien in de bioscoop.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!