Beeld © Independent Films

Deze film met Elise Schaap verschijnt binnenkort in de bios

12 september 2019 16:23

Wie heeft er niet gelachen om actrice Elise Schaap (36) in Soof, Familie Kruys en Undercover? Binnenkort verschijnt er een film waarin Elise een hoofdrol te pakken heeft. In Wat is dan liefde? speelt ze de rol van scheidingsadvocate Cato. En als we de trailer mogen geloven, speelt Elise weer een glansrol.

Cato gaat in de film aan de slag als partner bij een commercieel advocatenkantoor. Ze is van mening dat mensen gewoon op een volwassen manier uit elkaar moeten gaan. Haar collega Gijs, die wordt geportretteerd door Maarten Heijmans (35) heeft een andere manier van werken. Hij is er niet vies van om het vuurtje een beetje op te stoken, want dat zou stukken beter verdienen.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Elise Schaap geeft alvast sneak peek Undercover 2

Dat Cato en Gijs elkaars tegenpolen zijn is wel duidelijk. Toch leren ze van elkaars visie op de wereld en stellen ze hun mening over het huwelijk allebei een beetje bij. En is het mogelijk dat twee scheidingsadvocaten nog in de liefde gaan geloven?

Ook Monica Geuze (24) heeft een rol in de film te pakken. Zij speelt een voetbalvrouw. Op 17 oktober verschijnt Wat is dan liefde? in de bioscoop, maar tot die tijd hebben we alvast de trailer voor je:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!