Beeld © The Searchers

Hustlers blaast filmpers omver: 'Jennifer Lopez verdient Oscar'

12 september 2019 16:43

Zo sexy zag je de beeldschone Jennifer Lopez (50) nooit! Het is vanaf vandaag eindelijk mogelijk om de bloedstollende misdaadfilm Hustlers op het witte doek te bewonderen. En de wereldwijde filmpers is het erover eens: Jen is met haar koninklijke optreden een schitterend hoogtepunt.

"Dit is een van de meest memorabele optredens in de recente filmgeschiedenis"

Hustlers is gebaseerd op een waargebeurd misdaaddrama, waarin vrouwen zich op het criminele pad begeven om te overleven. Stripdanseres Destiny (gespeeld door Constance Wu) besluit haar klanten, de miljonairs van Wall Street, op te lichten. De dame verdient namelijk niet genoeg om haar gezin te onderhouden. De veteraan Ramona Vega, gespeeld door Jen, begeleidt Des en helpt haar in het opzetten van haar zwendel. En met deze spectaculaire rol bewijst de Let's Get Loud-zangeres dat vijftig helemaal het nieuwe dertig is. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Jennifer Aniston haalt meer uit carrière dan ooit

De film is in première gegaan op het Toronto Filmfestival en direct daarna waren alle filmrecensenten razend enthousiast. Op de toonaangevende filmrecensiewebsite Rotten Tomatoes opende de film met een verbazingwekkend hoge score van negentig procent! Ter vergelijking: Once Upon a Time in Hollywood, die niet lang geleden in première is gegaan, scoorde 85 procent. 

Maar naast de enorm hoge scores reageren ook toonaangevende media zoals The Guardian uiterst positief. "Dit is een van de meest memorabele optredens in de recente filmgeschiedenis. Jennifer Lopez glijdt met speels gemak door Hustlers. Ze heeft alles totaal onder controle, net als haar karakter in de film. Een overweldigende wending in haar carrière", schrijft het dagblad. En ook het tijdschrift de Rolling Stone schrijft: "Een Oscar-nominatie voor Jennifer Lopez als beste actrice? You better believe it. Haar optreden in Hustlers is oogverblindend, diep en opwindend."

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Bizar! Jennifer Lopez leerde paaldansen als een echte stripper

De actrice heeft de lovende reacties meer dan verdiend. Eerder werd er al een filmpje op YouTube geplaatst waarin te zien was hoe Jennifer in zes weken tijd een professionele paaldanser is geworden. En dat was op zijn zachtst gezegd keihard werken voor J-Lo. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!