Beeld © Universal Pictures International

Oude cast Jurassic Park te zien in Jurassic World 3

25 september 2019 08:14

In het derde deel van Jurassic World keren oude bekenden terug. Originele castleden Jeff Goldblum, Laura Dern en Sam Neill hebben alle drie een rol in Jurassic World 3, maakte regisseur Colin Trevorrow bekend tijdens een door website Collider georganiseerde screening van zijn korte film Battle at Big Rock.

De drie acteurs, die de hoofdrollen vertolkten in de originele Jurassic Park-film uit 1993, hebben in het nieuwe deel zelfs een redelijk grote rol. Voor Jeff is het overigens niet zo lang geleden dat hij in de Jurassic Park-franchise te zien was. In het tweede deel van Jurassic World, dat in juni verscheen, had hij al een cameo. Laura en Sam stonden langer geleden voor het laatst oog in oog met de dinosauriërs; zij keerden allebei kort terug in Jurassic Park III uit 2001.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jurassic World-regisseur werkt aan LotR-serie

Hoe hun rollen in het verhaal van Jurassic World 3 passen, is nog niet bekend. Verdere details over de avonturenfilm, die in juni 2021 moet verschijnen, werden niet gegeven. Wel keren Chris Pratt en Bryce Dallas Howard, die ook in de eerste twee delen een rol hadden, terug.

Van Jurassic Park, gebaseerd op het gelijknamige boek van Michael Chrichton, verschenen in totaal drie films. Deze werden opgevolgd door Jurassic World, waarvan in 2015 het eerste deel uitkwam.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!