Beeld © ANP

Halina Reijn beleeft magische opening van haar film Instinct

28 september 2019 10:47

Ondanks haar zenuwen heeft Halina Reijn (43) genoten van de vertoning van haar film Instinct, die vrijdagavond het Nederlands Film Festival opende. "Doodeng" vond de actrice en regisseur het vooraf. Maar ze beleefde toch een geweldige avond, zo lijkt het.

"Wan niet wachten tot de film overal te zien zal zijn"

"Wat een magische, liefdevolle avond die voor mij in het teken stond van diepe vriendschap en artistieke verbinding en zusterschap", schrijft Halina op sociale media. "Dank voor alle prachtige reacties. Ben er helemaal van vervuld. Kan niet wachten tot de film overal te zien zal zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Halina Reijn doodnerveus voor Nederlands filmdebuut

Bij het bericht heeft Halina een foto geplaatst van haarzelf met hoofdrolspelers Carice van Houten en Marwan Kenzari. Instinct ging eerder al in wereldpremière in het Zwitserse Locarno en beleefde de Noord-Amerikaanse vuurdoop op TIFF, het filmfestival van Toronto.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Halina Reijn pakt naaktscènes nu heel anders aan

Toch was de vertoning in Utrecht voor Halina het "spannendst én het mooist", zo vertelde ze voorafgaand aan de vertoning. "Want het is natuurlijk met vrienden, familie en collega’s erbij. Dat maakt het veel persoonlijker."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!