Beeld © Just Film Distribution

Win bioscooptickets voor F*ck de Liefde!

30 september 2019 15:42

De temperaturen worden lager en de dagen worden korter; tijd om de zon op te zoeken in de bioscoop met de film F*ck de Liefde! RTL Boulevard mag 10x2 tickets weggeven voor deze heerlijke nieuwe romcom die zich afspeelt op Curaçao.

In de film volgen we drie liefdesverhalen die samenkomen op Curaçao. Welke stellen vinden hun geluk op het eiland? En bij wie loopt het helemaal mis? F*ck de Liefde heeft een enorme sterrencast bestaande uit Thijs Romer, Yolanthe Cabau, Edwin Jonker, Bo Maerten, Victoria Koblenko, Maurits Delchot, Défano Holwijn en Soundos El Ahmadi.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de eerste trailer van de hilarische film F*ck de Liefde

Het verhaal

F*ck de Liefde is dé romantische komedie met een bite waarin drie uitzinnige liefdesverhalen samenkomen. Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even helemaal doorheen. Na een aantal pogingen van Jack om haar terug te krijgen, besluiten Lisa’s vriendinnen om haar mee op sleeptouw te nemen op Curaçao. De eerste dagen op het zonnige eiland lopen stroef voor Lisa, totdat ze de charmante wereldreiziger Jim (Thijs Römer) ontmoet.

De wispelturige Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt zo in bed met de verleidelijke Cindy (Victoria Koblenko). Bo (Yolanthe Cabau), de zus van Cindy, is al 10 jaar getrouwd met Said (Maurits Delchot). Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw die alsmaar achterdochtiger wordt door zijn geheimzinnige gedrag. Daarentegen maakt Bo juist carrière en begint steeds meer tijd door te brengen met haar aantrekkelijke baas… Wie overleeft de liefde?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!