Beeld © Cinecom Pictures

Yes! The Handmaid's Tale-film te zien bij Videoland

7 oktober 2019 11:34

Met drie succesvolle seizoenen en twee bestsellers is The Handmaid's Tale een wel héél succesvolle serie. Schrijfster Margaret Atwood is verantwoordelijk voor deze hit. Opvallend is dat weinig mensen weten dat haar eerste boek al is verfilmd. En nu te zien is bij Videoland.

Hoewel The Handmaid's Tale vaak wordt geprezen als een futuristische serie, komt het originele verhaal van véél eerder. Het boek verscheen al in 1985 en werd verfilmd in 1990. The Handmaid's Tale was een hervertelling van het boek, met actrices Natasha Richardson en Faye Dunaway in de hoofdrol. Maar dat zag er anders uit dan wat we nu gewend zijn van Offred en haar mede-dienstmaagden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans zijn overtuigd: June overleeft seizoen 4 Handmaid's Tale niet

Het verhaal is namelijk behoorlijk ingewikkeld en moeilijk om in een tijdspanne van nog geen eens twee uur te brengen. In de film sjezen ze er dus ook een beetje doorheen, maar laat dat de pret vooral niet drukken. Als échte Handmaid's-fan ken je het verhaal natuurlijk al en kun je het verhaal in de serie en hoe ze het in de film vertellen met elkaar vergelijken. De originele versie van The Handmaid’s Tale is vanaf nu te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!