Beeld © Netflix

Yes: Netflix dropt trailer van perfecte kerstfilm Let It Snow

23 oktober 2019 15:09

Wat krijg je als je allerlei knappe acteurs in een winter wonderland samenbrengt? Een oudere generatie zal zonder twijfel zeggen: Love, Actually. Maar Netflix wil je van gedachte doen veranderen met hun aanstaande kersthit Let It Snow.

Kerst is nog maar enkele weken van ons verwijderd en de sneeuw voelt ook behoorlijk dichtbij met de temperaturen van de afgelopen tijd. De perfecte tijd dus om weer lekker op de bank te kruipen, een warme chocolademelk te drinken én vooral kerstklassiekers te kijken. Netflix wil echter wel een film toevoegen aan jouw winterlijstje: Let It Snow. De trailer is in ieder geval al veelbelovend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de Netflix-kerstfilms en series van dit jaar

De romantische comedy is gebaseerd op het gelijknamige boek van onder anderen schrijver John Green. Van zijn hand komen ook favorieten als The Fault In Our Stars, Five Feet Apart én de nieuwe show Looking For Alaska. In Let It Snow volgen de kijkers de verschillende tieners uit het dorpje Midwestern Town. Het is kerstavond en uiteraard is er enorme stress, omdat er nog veel moet gebeuren voor het kerstfeest losbarst. Het wordt nog erger, aangezien er een sneeuwstorm plaatsvindt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michiel Huisman heeft de hoofdrol in nieuwe Netflix-kerstfilm

Netflix heeft ook nog eens hun grootste talenten van stal gehaald voor Let It Snow. Zo is actrice Kiernan Shipka te zien, die bekend werd door haar rol in de serie The Chilling Adventures of Sabrina. Shameik Moore en Jacob Batalon schitterden eerder al in de nieuwste Spider-Man-films. Odeya Rush verwierf populariteit door de culthit Lady Bird en Liv Hewson was al een Netflix-lieveling in Santa Clarita Diet. Vanaf 8 november kun je genieten van Let It Snow op Netflix. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is het al kerst? A Cinderella Story komt terug met kerstfilm

Netflix is niet de enige die je kerstdromen laten uitkomen, Famke Louise kan er ook een handje van, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!