Beeld © Netflix

Cadeautje: The Princess Switch krijgt een vervolg

30 oktober 2019 14:16

Netflix blijft maar met kerscadeautjes strooien. Zojuist heeft de streamingdienst namelijk nóg een kerstfilm aangekondigd en niet zomaar eentje... het langverwachte vervolg op The Princess Switch met Vanessa Hudgens (30).

De kerstklassieker to be luistert naar de naam The Princess Switch: Switched Again, en gaat verder waar we gebleven zijn. In het eerste deel zagen we al hoe een nuchtere banketbakster uit Chicago, gespeeld door Vanessa Hudgens, en een toekomstige prinses ontdekken dat ze als twee druppels water op elkaar lijken. Na hun grote ontdekking besluiten ze een plan op te zetten om tijdens de feestdagen van elkaars leven te ruilen, met alle gevolgen van dien.

Gaat er geen belletje rinkelen? Hieronder de trailer:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yes: Netflix dropt trailer van perfecte kerstfilm Let It Snow

In het vervolg moet hertogin Margaret onverwacht de troon beklimmen, wat haar nieuwe relatie flink op de proef stelt. Tot overmaat van ramp duikt er nóg een dubbelganger op, party animal Fiona. Help?!

Wanneer de film bij Netflix te zien is, is nog niet bekend. De andere kerstfilm van de actrice, The Knight Before Christmas verschijnt op 21 november bij de streamingdienst. In The Knight Before Christmas raakt een ridder op magische wijze in het heden verzeild en valt als een blok voor een lerares (Vanessa) die niet meer in liefde gelooft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de Netflix-kerstfilms en series van dit jaar

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!