Beeld © Netflix / Brooke Palmer

De romantische trailer van The Knight Before Christmas is hier

08 november 2019 11:45

Geen zingende basketballer, maar een middeleeuwse Engelse ridder doet het hart van Vanessa Hudgens (30) deze kerst sneller slaan. De High School Musical-actrice schittert tijdens de feestdagen in de Netflix-kerstfilm The Knight Before Christmas. En alleen al de trailer is een sprookje.

The Knight Before Christmas draait om de galante Engelse ridder die door een tovenaar vanuit de middeleeuwen in de moderne tijd wordt geplaatst, Ohio om precies te zijn. De slimme slimme en vriendelijke wetenschapslerares Brooke, gespeeld door Vanessa, is de persoon die hem vindt na zijn transportatie. 

Brooke, die gedesillusioneerd is door liefde, helpt Sir Cole door de moderne wereld te navigeren, terwijl hij probeert zijn droom te verwezenlijken. Maar naarmate Sir Cole en Brooke dichterbij komen, groeien ook hun gevoelens voor elkaar. Kan hun liefde alle kansen overwinnen?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oh nee! Netflix-hit Vis a Vis loopt ten einde

Acteur Josh Whitehouse kruipt in de rol van de wereldvreemde ridder en is de tegenspeler van Vanessa, voor wie het niet haar eerste kerstfilm voor de streamingdienst is. Eerder was de High School Musical-ster ook al te zien in The Princess Swith, waar ook een vervolg van op de planning staat.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Cast Christmas Show al helemaal in de kerstsfeer

The Knight Before Christmas zie je vanaf 21 november bij Netflix. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!