ANP

George Michael speelde een rol in Last Christmas-film

11 november 2019 12:48

Emma Thompson stelde George Michael zo'n twee jaar voor diens dood op de hoogte van haar plan om een film te maken rond zijn kersthit Last Christmas. De in 2016 overleden zanger was enthousiast over het project en gaf dan ook zijn zegen, zo vertelt Emma maandag in het Britse tv-programma Lorraine.

"Ik voel hem nog rond de set. Het was heel raar. Hij was zo aanwezig"

"Het was zo leuk hem te ontmoeten. We komen allebei uit Noord-Londen, zie je", zei de 60-jarige Emma Thompson, die als actrice meerdere internationale prijzen in de wacht sleepte met films als Sense and Sensibility en Love Actually. "Hij wilde een rol spelen in de totstandkoming van de film."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zus George Michael reageert op uitlatingen Elton John

Helaas mocht het niet zo zijn: de Faith-zanger overleed op 53-jarige leeftijd. De film is er nu toch gekomen, en George Michael speelde volgens Emma Thompson wel degelijk een rol. "Ik voel hem nog rond de set. Het was heel raar. Hij was zo aanwezig."

"Het was een tragedie in 2016", vervolgt de actrice en regisseur, die meeschreef aan het script voor en een rol speelt in Last Christmas. "Hij had bij de première moeten zijn."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!