Beeld © The Searchers

Actrice Jennifer Lopez kreeg helemaal niks voor hoofdrol Hustlers

18 november 2019 14:50

Jennifer Lopez heeft geen ja gezegd tegen een rol in Hustlers vanwege het geld. De zangeres en actrice kreeg zelfs nauwelijks betaald voor haar acteerwerk in de strippersfilm. Dat vertelde de 50-jarige Jennifer aan GQ.

"Zoals het Jenny from the Block betaamd, ik doe wat ik leuk vind"

"Ik kreeg niet veel geld voor Hustlers", zei de zangeres, die een geschat vermogen van vierhonderd miljoen dollar heeft. "Ik heb het gratis gedaan en heb hem geproduceerd. Zoals het Jenny from the Block betaamd, ik doe wat ik leuk vind."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lopez showt haar dansskills met Jimmy Fallon

Dat vrijwel de voltallige cast van Hustlers uit vrouwen bestaat, was een trekpleister voor Jennifer. Ook het publiek was daar enthousiast over. "Ze weten dat het allemaal vrouwelijke producenten, een vrouwelijke regisseur, een vrouwelijke schrijver en allemaal vrouwen zijn die erin spelen. We hebben te lang gezien hoe mannen misbruik maakten van vrouwen in films, dus het was fijn dat de rollen nu eens waren omgedraaid."

J.Lo moest hard trainen voor haar rol in Hustlers. In onderstaande video's vertelde ze dat ze bont en blauw zag tijdens de opnames. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!