Beeld © ANP

Eenmalige vertoning Bruce Springsteen-film groot succes

18 november 2019 16:55

De Bruce Springsteen-film die zondag eenmalig in de Nederlandse bioscopen te zien was, heeft volle zalen getrokken. Western Stars trok meer dan 26.000 bezoekers, maakte distributeur Warner Bros. maandag bekend. Daarmee was de film de best bezochte titel van zondag, en de op vier na best bezochte film van het hele weekend.

Met Western Stars, het eerste studioalbum van de zanger in vijf jaar, slaat de legendarische singer-songwriter een nieuwe weg in. De documentaire over het album behandelt de thema's liefde en verlies, eenzaamheid, familie en de onverbiddelijk voortschrijdende tijd. De film roept het beeld op van het Amerikaanse Westen aan de hand van archiefbeelden, muziek en zijn persoonlijke bespiegelingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bruce Springsteen brengt soundtrack Western Stars-film uit

Muziekfilms doen het sowieso goed in de bioscopen; ook Amazing Grace, de registratie van de opname van het wereldberoemde album van Aretha Franklin, trekt momenteel volle zalen. In twee weken tijd kochten bijna 50.000 mensen een kaartje voor de goed ontvangen documentaire.

Onlangs kreeg fan van het eerste uur Gerard Ekdom de kans om Bruce Springsteen te ontmoeten voor RTL Boulevard. Hoe dat ging zie je hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!