Beeld © Warner Bros. Pictures International Holland

'Joker-sequel toch niet in de maak '

21 november 2019 06:12

Het nieuws dat regisseur Todd Phillips zou werken aan een sequel van zijn hitfilm Joker, is volgens vakblad Deadline niet waar. Anonieme insiders meldden aan de site dat er geen gesprekken gaande zijn tussen studio Warner, de regisseur en zijn co-scriptschrijver Scott Silver.

Eerder woensdag meldde The Hollywood Reporter dat Todd en studiobaas Toby Emmerich al een week na de release van Joker begin oktober samenkwamen om het over een vervolgfilm te hebben. Ook zou de regisseur een aantal ideeën bij Warner in ontwikkeling hebben voor ‘origin stories’ van andere helden uit het universum van DC Comics.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Joker-sequel in de maak'

Meerdere bronnen van Deadline hebben laten weten dat een dergelijk gesprek nooit heeft plaatsgevonden en dat Todd helemaal niet aan de slag wil met andere personages uit het DC-universum. De insiders geven daarbij aan dat het niet uitgesloten is dat de studio na het succes van Joker ooit aan de gang gaat met een sequel, maar dat er op dit moment geen plannen worden gesmeed met Todd, Scott of hoofdrolspeler Joaquin Phoenix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!