Beeld © Disney

'Frozen 3, 4 en 5 staan op de planning'

26 november 2019 18:07

Het overweldigende succes van Frozen 2 smaakt naar meer, lijkt het. Nadat de Disney-film afgelopen weekend een record vestigde voor grootste openingsweekend ooit voor een animatiefilm, is de vraag naar een volgende niet vergezocht. En de hoofdrolspeelster ziet het in ieder geval al zitten.

"Ergens volgend jaar misschien, met alle hoofdrolspelers"

Kristen Bell spreekt in de Amerikaanse versie van Frozen de stem van Anna in. Nu de film net in de bioscoop is verschenen, is de actrice overal en nergens om de film te promoten. Zo ook in de Kelly Clarkson Show, waar de blondine zich uitliet over de mogelijkheid voor een derde installatie. Presentatrice Kelly vergeleek het met de Star Wars-trilogie. "Luister, ook al heb ik nul autoriteit en totaal geen controle hierover", begon Kristen. "Maar ik zou willen aankondigen dat Frozen 3, 4 en 5 in de maak zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frozen 2 pakt titel voor animatie met beste openingsweekend

"Ik hoop dat Disney dit ziet, want ik stap zo weer de opnamestudio in om de stem in te spreken", gaat de actrice verder. "Dus, laten we het gewoon doen! Laten we het doen! Nogmaals: ik heb hier totaal geen controle over, maar ik zou het honderd procent wíllen aankondigen." Bovendien had Kelly nóg een voorstel, namelijk dat de stemacteurs de krachten bundelen en alle beroemde liedjes samen op te treden tijdens een concert. "Daar hebben we het al over gehad", meent Kristen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frozen 2 verbreekt bioscooprecords in Nederland

"De muziek van de eerste en tweede film kennen we natuurlijk allemaal", gaat Kristen verder. "Maar er zijn ook een aantal nummers uitgeknipt die niemand ooit heeft kunnen horen uit beide films. We hebben het erover gehad om een concert te doen en die misschien zelfs uit te zenden op tv. Ergens volgend jaar misschien, met alle hoofdrolspelers." De Frozen-harten zullen wel harder gaan kloppen van dit idee. Maar sommigen menen dat de animatiefilm niet geschikt is voor kinderen, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!