Beeld © MGM/Universal

De trailer van de nieuwe James Bond-film is eindelijk uit

04 december 2019 16:24

Shaken, not stirred! De allereerste trailer van de nieuwste James Bond-film No Time To Die is eindelijk uitgebracht. Zoals het een ware Bond-film beaamt zit de film vol met explosies, bondgirls en bizarre gadgets.

We krijgen in deze eerste minuten een goed beeld van het verhaal en we maken kennis met de nieuwste schurk; de geheimzinnige Safin, gespeeld door Rami Malek. Ook zien we een oude bekende terugkeren in de franchise, namelijk de iconische Bond-villain Blofeld zal weer een rol spelen in alweer de 25ste film van 007.

In de trailer komen we al te weten dat James geniet van zijn welverdiende ‘pensioen’. Toch moet hij zijn pak weer aandoen om een gekidnapte wetenschapper te redden. Ook zien we dat de vervangster (!) voor James al in de startblokken staat. Nomi, gespeeld door Lashana Lynch, is namelijk ook een 00-agent, en er wordt gesproken dat zij de officiele opvolgster zal worden van Daniel Craig.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bekijk hier de trailer van de nieuwe James Bondfilm

Het is de allerlaatste keer dat we Daniel in de rol van James Bond zullen zien. Aan het einde van No Time To Die zal hopelijk duidelijk worden wat er met Daniel gebeurt en wie zijn rol officieel zal overnemen.

De film zal vanaf 2 april 2020 te zien zijn in de bioscopen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!