Beeld © DC Films

Wonder Woman maakt grandioze terugkeer in nieuwe trailer

09 december 2019 11:02

Gal Gadot (34) kruipt weer in de superheldenhuid van Wonder Woman voor de nieuwste editie van de film en dat belooft vooral veel vrouwenpower van de actrice. Dit keer speelt het verhaal zich af in 1984 en de DC-heldin lijkt krachtiger dan ooit tevoren.

Wonder Woman 1984 speelt zich af, zoals de titel al verraadt, in de jaren 80. En dat betekent felle kleuren en hitjes als Blue Monday in overvloed. Daarnaast gaat alle aandacht uit naar de krachtige vechtscènes van de superheldin, die sterker lijkt dan ooit. Ze neemt het op tegen de megalomane superschurk Maxwell Lord en moet afrekenen met de dodelijke Cheetah. Verder is er nog maar weinig bekend over de verhaallijnen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans Wonder Woman vragen om originele versie Justice League

Gal Gadot vervult de titelrol voor de tweede keer, maar ook Chris Pine keert terug als oorlogspiloot Steve Trevor. Pedro Pascal, die ook te zien is in de Star Wars-serie The Mandalorian, is de slechterik Maxwell Lord en Cheetah wordt vertolkt door comédienne Kristen Wiig (Bridesmaids, Ghostbusters). Wonder Woman 1984 is vanaf 4 juni 2020 te bewonderen in de Nederlandse bioscopen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!