Beeld © Netflix/Bettina Strauss

Stop de persen: de trailer van To All the Boys 2 is hier

19 december 2019 18:04

Lana Condor (22) and Noah Centineo (23) keren in februari terug als tortelduifjes Lara Jean and Peter. Het is een nieuw jaar en het koppeltje hoeft niet langer meer te doen alsof, ze zijn nu een paar. Maar krijgen ze hun lang en gelukkig of gooit er iemand roet in het eten...?

Terwijl Lara Jean met Peter een aantal officiële primeurs navigeert - haar eerste echte kus, haar eerste echte date, haar eerste Valentijnsdag - is er een andere persoon in haar leven die haar hoofd op hol doet slaan. Wanneer John Ambrose, een ontvanger van een van haar oude liefdesbrieven, contact zoekt moet ze meer dan ooit op zichzelf vertrouwen. Ook wordt ze geconfronteerd met haar eerste echte dilemma: kan ze tegelijkertijd van twee jongens houden?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Er wordt nu al gewerkt aan To All The Boys I've Loved Before 3

De eerste film over Lara Jean en haar brieven was een enorm succes voor Netflix. Volgens de streamingservice was de film na de release in 2018 zelfs de populairste Netflix Original ooit. Een tweede deel kon dan ook niet uitblijven en inmiddels is de cast ook al druk bezig met het filmen van het derde deel! Zo maakte de cast afgelopen zomer bekend via Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

13 Reason Why-acteur toegevoegd aan cast To All The Boys 2

De films volgen de titels van de boeken van Jenny Han waarop ze gebaseerd zijn. Het tweede deel heet To All the Boys: PS I Still Love You en de derde film krijgt de naam To All The Boys: Always & Forever, Lara Jean.

To All the Boys: P.S. I Still Love You verschijnt op 2 februari 2020 bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!