Beeld © Independent Films

Linda de Mol weet nog altijd hoe ze volle zalen moet trekken

20 december 2019 08:36

De nieuwe Star Wars-film The Rise of Skywalker is vanuit het niets op de eerste plaats in de bezoekerslijst van de Nederlandse bioscopen beland. Het negende deel in de reeks trok de eerste twee dagen ruim 80.000 fans naar de bioscopen. En ook de nieuwe film van Linda de Mol weet bezoekers massaal naar de bioscoop te trekken.

Honderden miljoenen fans over de hele wereld kijken al jaren reikhalzend uit naar het negende en laatste deel in de iconische filmreeks, die in 1977 van start ging. Een jaar na de gebeurtenissen in deel 8, The Last Jedi, probeert het verzet onder leiding van generaal Leia zich klaar te maken voor de laatste slag tegen de kwade First Order.

De hoofdrollen worden gespeeld door Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega en Oscar Isaac. Ook actrice Carrie Fisher is in de film te zien, ondanks het feit dat zij voor de opnames overleed. Haar scènes bestaan vooral uit ongebruikt materiaal uit de vorige twee delen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is Harry Styles de geheime Stormtrooper in de nieuwe Star Wars?

Ook April, May en June, de nieuwe film van het team van Gooische Vrouwen, deed het de eerste dag goed in de bioscopen. Met meer dan 33.000 bezoekers behaalde de eigentijdse tragikomedie over drie zussen die als hun moeder op sterven ligt moeten uitvechten wie hun autistische broer in huis neemt een derde plek in de lijst. De hoofdrollen worden gespeeld door Linda de Mol, Olga Zuiderhoek en Bas Hoeflaak.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol bedacht nieuwe quiz voor SBS6

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!