Beeld © Warner Bros. Pictures

De grootste Harry Potter-winkel opent zijn magische deuren

12 januari 2020 15:11

Dreuzels opgelet: New York is dé plek om aanstaande zomer je vakantie door te brengen. Warner Bros opent dan namelijk de eerste officiële Harry Potter-winkel en daar wil je bij zijn.

"Dit wordt de grootste Harry Potter-winkel ter wereld en zeker een geliefde bestemming voor fans van Harry Potter"

De flagship store opent deze zomer nog zijn magische deuren in hartje Manhattan vlakbij de Flatiron Building en op loopafstand van Broadway, waar momenteel de Harry Potter and The Cursed Child-musical te zien is. Hoewel de exacte openingsdatum nog in de lucht zweeft, krijgen we op de Twitter-account van de winkel alvast een klein voorproefje van de drie verdieping tellende winkel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry Potter-acteur Rupert Grint in Efteling voor Oud & Nieuw

De winkel is een absolute must voor Potterheads en geeft je de kans om te smikkelen van Bertie Bott's Every Flavor Beans, je eigen persoonlijke cape samen te stellen en verschillende toverstaffen uit te proberen. 

"Dit wordt de grootste Harry Potter-winkel ter wereld en zeker een geliefde bestemming voor fans van Harry Potter waar ze interactieve ervaringen kunnen beleven en er zijn talloze fotomogelijkheden als ze de magische wereld binnenstappen" aldus Sarah Roots, verantwoordelijk voor de retail van Warner Bros. Dat wordt dus een tripje aan de Big Apple boeken!

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Dreuzels opgelet! Deze Harry Potter-ster komt naar Nederland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!