Beeld © Getty Images

Billie Eilish zingt als jongste artiest ooit nieuwe Bond-song

14 januari 2020 21:05

Niet Beyoncé, maar de twintig jaar jongere muzieksensatie Billie Eilish (18) gaat de nieuwe James Bond-theme maken. Dat heeft de zangeres bekendgemaakt via Instagram.

Billie leek dinsdagmiddag het nieuws eerder al te bevestigen. De 18-jarige zangeres deelde foto's van voormalige Bond-actrices als Eva Green en Halle Berry. Ook Léa Seydoux kwam voorbij. De actrice keert in de nieuwe Bond-film terug als Madeleine Swann.

Billie is de jongste artiest ooit die een Bond-theme heeft opgenomen. De zangeres voegt zich bovendien bij een lijst met grote namen. Haar meest recente voorgangers Adele en Sam Smith wonnen een Oscar voor hun bijdrage.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Snelle raast Billie Eilish voorbij in albumlijst

Vorige week werd de naam van Beyoncé nog genoemd. Haar volgers dachten dat de zangeres het nieuws bevestigde toen ze tijdens de uitreiking van de Golden Globes nipte van een martini, het favoriete drankje van 007. Vlak voordat Beyoncé in 2016 haar album Lemonade uitbracht, plaatste ze een soortgelijke foto waarop ze aan een citroen ruikt.

De soundtrack van No Time To Die wordt verzorgd door filmcomponist Hans Zimmer, zo werd maandag bevestigd. De Duitser neemt het stokje over van Dan Romer die om onbekende redenen niet langer als componist bij het nieuwe avontuur van James Bond is betrokken. De 25e Bond-film gaat in april in première. Hierin moet de Britse spion (Daniel Craig) de CIA helpen een ontvoerde wetenschapper te bevrijden.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Billie Eilish stoot Hef na een week alweer van de troon

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!